Bursa Büyükşehir Belediyesi, 14 iş makinasını daha hizmete aldı. Başkan Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi’nin Demirtaş şantiyesindeki araç parkında incelemelerde bulundu. Altepe, “Bursa Büyükşehir Belediyesi olarak kentin daha yaşanabilir bir kent olması, hizmetlerin en güzel şekilde gerçekleşmesi için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bütünşehir uygulamasıyla artık 17 ilçeye hizmet veren bir Büyükşehir Belediyesi olarak ilçelere aktif hizmetlerin ulaştırılabilmesi ve zaman kaybının yaşanmaması için tüm bölgelerde şantiyelerimizi oluşturuyoruz. Şu an 10 noktamıza Büyükşehir Belediyesi olarak hizmet ediyoruz. Artık şantiye tek noktada değil, 10 ayrı merkezde hizmet veriyor” dedi.

Büyükşehir Belediyesi’nin hizmet alanının genişlemesiyle araç parklarının da güçlendirildiğini kaydeden Başkan Altepe, “Büyükşehir Belediyesi’nin ekip, ekipman ve makine parkını da güçlendiriyoruz. Bu sayede Büyükşehir’in gücünü 17 ilçemizde de hizmetlerimizle göstermeyi hedefliyoruz” diye konuştu.

Her hafta yeni araçların ve iş makinelerinin bölgelerde faaliyete başladığını anlatan Başkan Altepe, “Satın aldığımız makinalarla yol yapım çalışmalarının büyük kısmını artık belediyemiz gerçekleştirecek. Sadece asfalt dökme işini ihale etmiş oluyoruz. Yeni makinalarımız yol yapımı ve temizliğinde kullanılacak. 3 adet loderimizi malzeme yüklemesinde, 8 adet silindir makinemizi tamir ve yamalarda, 3 adet süpürge makinasını de temizlikte değerlendireceğiz. Tüm araçlarımız şimdiden hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.