Çankırı Kent Konseyi, 2015 yılının 4. toplantısında yeni projeleri değerlendirdi. Çankırı Belediyesi toplantı salonunda bir araya gelen Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyeleri, bu yıl içerisinde ilgili makamlara sunulmak üzere yeni projelere yer verdi.

20 Nisan’da Çankırı'da gerçekleştirilen Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) görüşmelerin de yer aldığı toplantıda, projelerin doğru yönlendirilmesi, şehrin ihtiyaçlarını karşılaması ve diğer kurumların proje önerilerini desteklemesi açısından Kent Konseyi Genel Sekreteri Levent Şentürk tarafından sunum yapıldı.

Çankırı Kent Konseyi Başkanı Muzaffer Derelli, Kent Konseyi'nin tüm çalışma komisyonlarının ortak akıl ve irade ile Çankırı'nın yaşam standartlarını yükseltmeye çalıştıklarını ifade etti. Derelli, “Kent Konseyi çatısı altında ‘şehir ve insan’ ilişkisi gözardı edilmeden birçok proje geliştiriyoruz. Kent Konseyinin; şehrin sosyal, kültürel, turizm, ekonomi, sürdürülebilir kalkınma dinamiklerinin tartışıldığı ve önerilerin ortak akılla geliştirildiği demokratik bir yapı şeklinde Çankırı için hassasiyet gösteren üyelerle aktif bir çalışma sergiliyoruz” dedi.

Proje önerilerinin görüşülmesinin ardından iyi dilek ve temenniler ile birlikte toplantı sona erdi.