Erzurum'un Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, modern bir hizmet binası yaptırmak için proje başlattıklarını açıkladı.

Yıllardır eski ve kullanışsız bir binada hizmetlerini sunan Çat Belediyesi yeni hizmet binasına kavuşacak. Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, "Belediyeler halkın malıdır ve yöre insanını temsil eder. Çatlı hemşehrilerimizi de modern çizgilerle tasarlanmış çok şık bir hizmet binasıyla temsil edeceğiz." dedi. İlçelerine yeni ve modern bir hizmet binası kazandırmak istediklerine işaret eden Kılıç, "Geri kalmışlık, Çat ilçesinin makus kaderi olmayacak. Biz bu makus talihi yıkmaya geldik. Belediye binası projesi için ihale sürecini başlattık. Havaların biraz daha ısınmasıyla inşaata başlayacak ve yıl sonuna kadar Çat Belediye Başkanlığı hizmet binamızı yenileyeceğiz." şeklinde konuştu.

Belediye hizmet binalarının, bulunduğu yöreyi ve insanı temsil ettiğinin altını çizen Başkan Arif Hikmet Kılıç, "Çatlı hemşehrilerimiz, hizmetin en kalitelisini hak ediyor. Belediye hizmet binamız ilçemizin ve ilçe halkımızın gülen yüzü olacak. Son derece şık bir mimariyle tasarlayacağımız hizmet binamızda her ayrıntı düşünüldü. Bu yıl sonunda projemizi tamamlayacak ve hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız." diye konuştu.