Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, "Belediyeden nemalanmak isteyenlere engel olduğu için bazı kesimlerin hedefi haline geldiğini söyledi. Çetin, "Tüyü bitmemiş yetimin hakkını koruyoruz. İğrenç bir düzen ve çirkin bir çark vardı ama biz bu çarka ‘dur’ dedik. O yüzden silahlar sıkıldı, boy hedefi olduk, iftiralara uğradık ama o kumpas da çöktü.” ifadelerini kullandı.

Temizlik işçileriyle bir araya gelen Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, çalışanlara, "Kendi evinizin salonunu nasıl temizliyorsanız Çukurova’yı da öyle temizleyin, eviniz gibi özenin.” diye seslendi. Temizlik işleri şantiyesinde işçilerle görüşen Soner Çetin, ilçe genelinde her türlü şikâyet ve talebi anında öğrenebileceği Başkan Çukurova’yı Dinliyor adıyla yeni bir proje başlattığını açıkladı. Bu amaçla oluşturduğu dört ekibin her gün ilçeyi tarayarak her türlü dilek, temenni, şikâyet ve talebi not almaya başladığını belirten Başkan Çetin, “Kim, nerede ve hangi konuda ne diyor, ne istiyor, nasıl bir hizmet bekliyor, o anda cep telefonuna mesaj gelecek; böylece, varsa şikâyetleri de anında öğrenme imkânım olacak.” diye konuştu.

Belediyeden nemalanmak isteyenlere engel olduğu için bazı kesimlerin hedefi haline geldiğine dikkat çeken Başkan Soner Çetin, “Tüyü bitmemiş yetimin hakkını koruyoruz. İğrenç bir düzen ve çirkin bir çark vardı ama biz bu çarka ‘dur’ dedik; o yüzden silahlar sıkıldı; boy hedefi olduk, iftiralara uğradık ama o kumpas da çöktü.” dedi.