‘Çat kapı’ ev gezmelerine kahve ve lokantaları da ekleyerek devam eden Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, evlerde 'kahve muhabbeti' yaptı.

Başkan Çukurova’yı Dinliyor ekibiyle haftada bir gün ‘çat kapı’ ziyaretlerine çıkan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’in son güzergâhı Mahfesığmaz mahallesiydi. Ziyaretlerin ilk durağında Emine Atar’a misafir olan Başkan Çetin, ziyaretin amacını açıkladıktan sonra “Telefonla görüşebiliriz, Halk Günleri’nde buluşabiliriz ama yüz yüze temas etmek çok başka. Ne sorununuz ya da talebiniz varsa dinlemeye hazırım.” dedi. Çetin’i evinin kapısında görmenin şaşkınlığını yaşayan Atar, “Bizim hiçbir talebimiz yok. Hizmetlerinizden çok memnunuz.” dedi.

İkinci durağında da şaşkınlıkla karşılanan Soner Çetin, Nesrin Güllü’ye konuk oldu. 3 çocuk annesi olduğunu belirten Nesrin hanımın heyecanı sözlerine yansırken Başkan Soner Çetin, yüz yüze iletişimin yararını anlattı, “Bir talebiniz ya da şikâyetiniz var mı?” diye sordu.

Başka evlere de ‘çat kapı’ ziyaretlerde bulunan Soner Çetin, bir grup kadının 'çay içme' teklifini geri çevirmedi. Çay içip özel hazırlanmış et böreğinden yiyen Çetin, çocuklarla da futbol konuştu. Çetin’in son durağı Bankacılar Kıraathanesi’nde okey oynayan emeklilerdi. Kahvehanedeki herkesle selamlaşan Çetin, “3 ayrı yerde birden açmak üzere olduğumuz emekli evleri kadın-erkek tüm emeklilere açık. Çay-kahve bedava, gazete ve dergi okumak da öyle.” diye konuştu.