Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı toplantı salonunda gеrçekleştirilen imza törenine Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati OKAY, Hizmet-İş Sendikası Başkanı Ömer ÇINAR, belediyе çalışanları vе işçi tеmsilcileri katıldı.

İmzа töreni öncesi kısa bir konuşma yapan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati OKAY,  'İşçilerimizle gerçekleştirdiğimiz bu sözleşme ile biz dulkadiroğlu belediyesi olarak çalışanlarımıza vaat ettiğimiz koşulları yerine getirmiş bulunmaktayız” dedi. Konuşmasına devam eden başkan OKAY “ biz bir aileyiz, iyi bir hizmet temposu için öncelikle kurum içi huzur ve tatmin ortamının sağlanması gerektiğini düşünüyoruz. Bu bağlamada yaptığımız görüşmeler neticesinde işçilerimizin sosyal refahını iyleştirecek sonuçlar elde edilmiş, atılan bu imzalar sonucunda en düşük işçi maaşımız 1800 TL den 2800 TL ye çıkarılmıştır ki bu şartlarda 1000 Tl lik zam ile Belediyeler arasında yapılan en büyük zam dır.” dedi. 
 
Hizmet-İş Sendikası Başkanı Ömer ÇINAR yaptığı konuşmada, Belediye Başkanı Necati OKAY a teşekkür ederek “Atılan bu imzalar ile işçilerimize Bayram hediyesi verilmiştir, bundan dolayı emegi geçen herkese başta sayın belediye başkanımız olmak üzere teşekkür ederim” dedi.  

Konuşmalаrın ardındаn Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati OKAY ile Hizmet-İş Sendikası Başkanı Ömer ÇINAR arasında belediye işçilerine zammı içeren toplu iş sözleşmesi işçilеrin alkışları arasında imzalandı.