Namık Kemal Mahallesi'nde başlayan asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, sezon sonuna kadar çalışmalara devam edeceklerini belirtti.

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay ilk olarak Dulkadiroğlu Belediyesi Asfalt Şantiyesi'ne giderek incelemelerde bulundu. 

Asfalt şantiyesinde yetkililerden üretim aşamalarına ilişkin bilgiler alan Başkan Okay daha sonra ilk asfaltın döküleceği Namık Kemal Mahallesine geçti.

Namık Kemal Mahallesi'nde Malik Aslan Caddesinde yapılmakta olan asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Okay, yağmurlar düşünceye kadar asfalt serim çalışmalarına devam edeceklerini ifade ederek: “Bugün bir mahalleyi serı olarak asfalt yapma imkanına kavuştuk. Önümüzdeki yılbaşına kadar ihtiyacımız olan her türlü alt yapı malzemesini de yaklaşık 30 bin ton malzemeyi de yaklaşık 3 aydan beri biz oraya çekiyorduk. Şu anda bizim yılbaşına kadar gerek asfalt altyapısı gerekse kilit parke altyapısına yetecek malzememiz şu anda asfalt şantiyemizde hazır. Dolayısıyla bunu yılbaşına kadar da kullanacağız. Bugün de Namık Kemal Mahallemizdeki bu caddemizde bu çalışmaya başladık. Daha sonra Yavuz Selim Caddesi'ne geçeceğiz. İlçemizde asfalt ihtiyacı olan  ne kadar bölgemiz varsa hepsini asfalt sezonuna kadar elden geçireceğiz. İlçemiz sınırları dahilinde bulunan mahallelerimizin asfalt sorununa bu şekilde çözmüş olacağız” diye konuştu.

Namık Kemal Mahallesi Malik Aslan Caddesinde başlayan asfalt çalışmasında toplamda 3 bin 240 metrekare sıcak asfalt serimi yapılıyor.