Elazığ İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Albay Sefer Resuloğlu, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan’a veda ziyaretinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Elazığ TSO Başkanı İdris Alan, şunları kaydetti: “Sayın Komutan'ımız Elazığ’da iki yılı aşkın bir süreden beri hizmet vermektedir. Elazığ halkı ve iş dünyası olarak kendilerine hizmetlerinden ötürü teşekkürlerimizi sunuyoruz. Yeni görevinde de başarılarının devam edeceğini ve Türk Silahlı Kuvvetleri'mize daha üst makamlarda hizmetler vereceğine inanıyoruz. Sayın Komutan'ımızın Elazığ’a veda etmediğini kalıcı dostluklar ve hizmetleriyle Elazığ’la ilişkileri devam edecektir. Bu vesile ile ben bir kez daha hizmetlerinden ötürü komutanımıza teşekkür ediyor, yeni görevinde de üstün başarılar temenni ediyorum.”

Ziyaret ile ilgili değerlendirmede bulunan ve Elazığ’da başta iş dünyası olmak üzere toplumun tüm kesimlerinden yoğun bir ilgi ve destek gördüklerini belirten Resuloğlu, şu ifadeleri kullandı: “Yörenin bir insanı olarak 1998-2000 yıllarında Arıcak ilçe jandarma komutanlığı ve 2013 yılından itibaren ise İl Jandarma Komutanlığı görevlerinde bulundum. Sayın Başkan'ın ifade ettiği gibi iyi dostluklarımız ve ilişkilerimiz oldu. Elazığ’da bu anlamda görev yapmış ve hizmet vermiş olmaktan büyük bir mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum. Sizin vesilenizle tüm halkımıza en derin saygılarımı ve sevgilerimi sunuyorum.”