Küçük, gazetecilere yaptığı açıklamada, belediye olarak ilçede işsizlik sorununun çözümüne katkı vermeye çalıştıklarını ifade etti. Bu kapsamda belediyede işsizlik birimi oluşturduklarını anlatan Küçük, şunları kaydetti: 
     ''Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren görevimiz olmadığı halde ilçede işsizlikle mücadele ediyoruz. Bu noktada Türkiye'de örneği olmayan ama yaklaşık 4 yıldır çok başarılı bir şekilde tatbik ettiğimiz bir birim oluşturduk. Bu belediyemizin işsizlikle mücadele birimidir. Bu birimi Çalışma İş Kurumu (İŞKUR) ile koordineli bir şekilde oluşturduk. Bu birim sayesinde binlerce gencimiz iş sahibi oldu.'' 
     Küçük, ilçede işsizliğin tamamen sona ermesi için zamana ihtiyaç bulunduğuna dikkati çekti. 
     ''Elbistan'da işsizlik bitti mi- Hayır. İşsizliğin bitmesi için Elbistan bölgemiz için söylüyorum maksimum iki yıl gibi bir süre gerekiyor'' diyen Küçük, iki yıl sonra bu gidişat ve teşkilatlanma ile ilçede işsizliğin kalmayacağını dile getirdi. 
     Afşin ve Elbistan'a yapılacak yeni santralle projelerine değinen Küçük, ''Bölgemize yapılacak olan 12 milyar dolarlık termik santraller yatırımı var. Bölgeye yapılacak yeni santrallerin devreye alınmasıyla birlikte işsizlik sorununun da çözüleceğine inanıyorum. Çünkü bu termik santrallerinde 8 bin kadrolu insan çalışacak. Yapım aşamasında ise 14 bin kişi çalışacak'' dedi.