Erbaa Cumhuriyet Kupası turnuvasında finalde Trabzon Medikal Park’ı 47-78 yenen Artvin Belediyesi Basketbol Takımı, Cumhuriyet Kupası'nın sahibi oldu.

Maçta Kamer 15, Rasim, Kerim ve Ferit 13’er sayıyla galibiyette büyük pay sahibi oldu. Sezon öncesi alınan galibiyetler sonrası moraller üst seviyeye çıkarken 2. Lig yolunda umutlar arttı.

Tokat, Erbaa Belediyesi'nin organize ettiği Erbaa Cumhuriyet turnuvasında ilk maçında Amasya Polis Gücü'nü farklı yenen Artvin Belediye Spor Kulübü Basketbol Takımı 4’lü turnuvada finale yükselmişti.

Trabzon Medikal Park, Erbaa Spor, Amasya Polis Gücü ve Artvin Belediye Spor ’un katıldığı turnuvanın ilk maçında rakibi Amasya Polis Gücü'nü 49-87 gibi farklı bir skorla yenip finalde Trabzon Medikal Park’ın rakibi olmuştu. Turnuvadaki etkili oyununu final maçında Trabzon Medikal Park’a karşıda sürdüren takımımız karşılaşmadan da 47-78’lik skorla galip ayrılarak sezon öncesi ilk kupasını aldı.

Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, maç sonrası alınan galibiyetten dolayı takım yöneticilerini telefonla arayarak tebrik etti. Artvin Belediye Basketbol Takımı Kulüp Başkanı Zafer İnce, turnuva sonrası yaptığı değerlendirmede Onursal Başkan Mehmet Kocatepe’ye ve kendilerine inanıp her zaman destekleyen taraftarlara teşekkür etti. İnce, “Bizlerden desteklerini esirgemeyen ve her türlü yardımı yapan Sayın Belediye Başkanımız Mehmet Kocatepe’ye takımım adına teşekkür ediyorum. Yeni bir takım kurmamıza rağmen çok kısa sürede kaynaşıp bir takım olduk. Bu yıl geçen yıl yarım kalan başarıları tamamlayıp 2. Lig’e çıkmak istiyoruz. Bizim takımımıza olan güvenimiz tam. Taraftarlarımızın da destekleriyle inşallah arzu ettiğimiz başarıyı yakalayacağız.” dedi.