Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından Felahiye ve ona bağlı mahallelerde yaptırılacak olan bir dizi yatırım için temel atma töreni düzenlendi.

İlçedeki törene Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Büyükşehir Belediyesi'nin önceki başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Aday Adayı Mehmet Özhaseki, ilçe belediye başkanlarının yanısıra partililer ve kalabalık bir halk topluluğu katıldı. Törende ilk konuşmayı yapan Felahiye Belediye Başkanı Vural Coşkun, kendilerine zengin bir ortak geldiğine vurgu yaparak, "Bir önceki Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Özhaseki'nin planlayıp şimdiki başkanımız Mustafa Çelik'in temelini attığı bu tesis ve diğer birçok yatırım Felahiyemiz için büyük önem taşımaktadır. Zira kendi imkanlarımızla bunları yapmamız mümkün değildi. Bu zengin ortak olmasaydı, 20 yıldır hiç hizmet üretemeyen Felahiye Belediyesi'nin bunları yapması mümkün olur muydu? İlçemezi desteklerini esirgemeyen Büyükşehir Belediyesi'nin eski ve yeni başkanlarına teşekkür ediyorum" dedi.

Törende son konuşmayı yapan Milletvekili Aday Adayı Mehmet Özhaseki de son bir yıl içinde Felahiye'ye 7. kez geldiğini ifade ederek, "21 yıl Kayseri'ye hizmet ettim ve gönül rahatlığı ile yerimi Mustafa Başkan'a bıraktım. Allah ona da uzun hizmet ömürleri versin. Siyaset insana hizmet etme ve Allah'ın rızasını kazanmaya vesiledir. Seçimlerden önce geldiğimde yürürlüğe girecek olan kanunla birlikte Büyükşehir Belediyesi'nin burada neler yapabileceğini anlattım. Benim buraya bu 7. gelişim ve her bir gelişimde Felahiye'nin sorunlarını ve yapabileceklerimizi konuştuk. Şimdi Allah'a hamdolsun bu yatırımlar yavaş yavaş gerçekleşmeye başladı. Her zaman söylediğimiz gibi birlik-beraberlik rahmettir. Ayrılık da azap vardır. Bu beraberliğin faydasını Felahiye de görecek diğer ilçeler de görecek" diye konuştu.

Başkan Özhaseki'nin konuşmasının ardından dua edilerek Felahiye Kadın ve Gençlik Merkezi'nin temeline ilk harç kondu.