Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, Göksun Devlet Hastanesi bahçesindeki 800 metrekare büyüklüğündeki parkı halkın kullanımına açmak için çalışma başlattıklarını söyledi.

Park alanında incelemelerde bulunun Başkan Aydın, “ilçeyi sürekli geliştirme ve güzelleştirme gayreti içindeyiz. Bu gayretlerimizin sonucunu halkımızın memnuniyeti ile alacağız" dedi.

Halka verdiği sözleri yerine getirme gayreti içinde olduğunu dile getiren Aydın, şunları kaydetti:

“İlçemizin çeşitli mahallelerinde yalnızca çocuklara yönelik değil büyüklerinde dinlenebilecekleri, spor yapabilecekleri ve çocukları huzur içerisinde güvenli bir şekilde takip edebilecekleri parkların yapımına devam ediyoruz. Bu vesile ile Devlet Hastanemizin bahçesinde Ayhan Taner Ekici bulvarına paralel olan parkı halkımızın hizmetine açmak için çalışma başlattık. Park içinde gerekli yenileme çalışmalarının yanı sıra çocuk oyun guruları ve ailelerin vakit geçirebileceği bir alan oluşturmayı planlıyoruz.”

Başkan Aydın, parkın hizmete girmesi ile birlikte hem hastaneye gelen vatandaşların, hem bölge esnafının hem de çarşıya çıkan vatandaşların dinlenebileceği ve hoşça vakit geçirebileceği bir alan olacağını sözlerine ekledi.