Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, ilk kilit parke yol yapım çalışmasına Tombak Mahallesinden başladıklarını ve burada 7 bin 500 metrekare kilit parke yol yapmayı hedeflediklerini söyledi.

İlçe genelinde değişik noktalarda yol yapım ve onarım çalışmalarının aralıksız sürdüğünü belirten Başkan Aydın, şunları kaydetti:

“İlçe merkezimizde yürüttüğümüz çalışmaların yanı sıra yerel seçimlerle birlikte mahalle olan köylerimizde de çalışmalarımız aralıksız sürmektedir. Nüfus yoğunluğu ve aciliyet durumlarını dikkate alarak yapmış olduğumuz planlama doğrultusunda ekiplerimiz çalışmalarını sürdürmektedir. Bu kapsamda kilitli parke yol yapımına Tombak Mahallemizden başladık. Öncelikle eğitim öğretimin başlaması nedeniyle öğrencilerimizin kış aylarında okullarına rahat ulaşmaları için ilk ve ortaokul yolunda kilit parke çalışmasına başladık. Bu gün itibari ile yol çalışmasını tamamlayan ekiplerimiz, okulun bahçesi başta olmak üzere sağlık ocağı ve kuran kursu bahçesini de kilit parke ile kaplayacaklar. Bu çalışmanın Tombaklı hemşerilerime hayırlı olmasını diliyorum.”