Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör 10 Mayıs tarihinde adeta fırtına gibi esti. Yedikuyular'dan Tarihi Taş Köprü'ye, Maraş Kalesi'nden Kılavuzlu'ya kadar pek çok yeri ziyaret etti ve yapacakları hizmetleri hatırlattı.

Belediye Başkanlığında 13 ayını geride bırakan ve çok büyük eleştiriler alan Hayrettin Güngör sokağa çıkma yasağının olduğu 10 Mayıs 2020 tarihinde çok sayıda yeri gezerek yapacağı hizmetleri yerinde inceledi. Seçim vaadleri olan projeleri hakkında bilgi veren hayrettin Güngör'ün paylaşımlarını aynen yayınlıyor ve tüm bu projelerin takipçisi olacağımızın bilinmesini istiyoruz:

Bugün çalışma arkadaşlarımızla Orta Hal bölgesinde (Malik Ejder Caddesi) devam eden sıcak asfalt kaplama çalışmalarını yerinde inceledik. Ekip arkadaşlarımızın ellerine sağlık

Bugünkü programlarımız dahilinde Yedi Kuyular Kayak Merkezi bölgemizde planlanan tesisler için yapılacak yatırımlar hakkında incelemelerde bulunduk. Bölgemiz yapacağımız çalışmalarla cazibe merkezi haline gelecek

Çalışmaların tamamlandığı Tarihi Maraş Kalemizi hemşehrilerimizin hizmetine sunmak için açılışa hazırlıyoruz.

Pınarbaşı (Çınaraltı ve Çamlıca) tesislerinde yapılacak yatırım ve yenileme projelerini teknik ekibimizle yerinde inceledik. Bu günleri fırsata çevirerek doğal güzelliklerimizi yenileyip siz değerli hemşehrilerimizin hizmetine sunmayı amaçlıyoruz.

Teras tesisleri olarak bilinen mekanı kahraman hemşehrilerimizin hizmetine açmak üzere teknik ekibimizle yerinde incelemelerde bulunduk.

Çalışma arkadaşlarımızla Menzelet Mesire Alanı ve Ali Kayasında incelemelerde bulunduk. İçinde bulunduğumuz bu zorlu süreci birlikte aştığımızda; hemşehrilerimizin sevdikleriyle temiz ve güvenli alanlarda buluşmaları için zemin hazırlıyoruz.

Uzun yıllar tarihi dokusunu korumuş olan Ceyhan Köprüsü (Taş Köprü) çevresine yapmayı planladığımız Kılavuzlu Millet Bahçesi alanında incelemelerde bulunduk. Tarihi, turizm ile buluşturarak şehrimizin kuzey girişini canlandıracağız.

Şehit Abdullah Çavuş Mahallemizde yapmayı planladığımız Taziye Evi ve çocuk oyun alanı projemizle ilgili alanda incelemelerde bulunduk.