Mardin Büyükşehir Belediyesi, İstasyon Mahallesi'nde 8 bin metrekare kilitli parke taşı döşemek için çalışmalarını başlattı.

Mardin Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından, İstasyon Mahallesi'nin Köprü Başı mevkiinde 8 bin metrekare kilitli parke taşı döşemek için çalışmalarını başlattı. Yapılan çalışmalara ilişkin Fen İşleri Daire Başkanı Hamza Yusufoğlu, 8 bin metrekare kilitli parke taşı ile bin beş yüz metre bordur taşı döşeyeceklerini söyledi.

Mahallede yaşayan vatandaşların çamurdan dolayı bu yolu kullanmadığını belirten Yusufoğlu, ”Bu mevkide cami ve taziye evi var ama yurttaşlar bu yolu çamur olduğu için kullanamıyordu. Bu çalışmamızı en kısa sürede bitirerek yurttaşların rahat bir nefes almasını sağlayacağız. AKP döneminde burada hiçbir çalışma yapılmamıştı. Bizler bu mahallenin kalkınması için elimizden geleni yapacağız. Eğer bir aksilik olmazsa 20 günlük bir süre zarfında çalışmalarımızı başarılı bir şekilde sonlandırıp, yurttaşlarımızın rahat bir nefes almasını sağlayacağız.'' dedi.