Daha önce Basın Yayın ve  Halkla İlişkiler Müdürlüğüne bağlı olan kütüphaneler artık daha etkin hizmet sunabilme adına Kütüphaneler Müdürlüğü bünyesinde hizmet verecek. Kütüphane Müdürlüğüne, Mali Hizmetler Müdür Yardımcısı Necati KAHVECİ atandı.

Şehrin farklı yerlerine açtığı birbirinden modern kütüphanelerle kentin eğitim ve kültürel hayatına büyük katkı sağlayan Kahramanmaraş belediyesi kütüphanecilik hizmetini kurduğu yeni müdürlükle daha da geliştirmeyi hedefliyor. 

Kahramanmaraş Belediyesi Kütüphane Müdürlüğü, Saçaklızade, Doğukent, Necip Fazıl, Cemil Meriç, Turgut Reis, Ahmet Kabaklı, Karacasu, Nuri Pakdil, Ali İpek ve Şehit Çolak Durdu Halk Kütüphaneleri olmak üzere toplamda 10 kütüphane ile hizmet verecek.

Kahramanmaraş Belediyesi bünyesinde kurulan diğer müdürlük ise Strateji Geliştirme Müdürlüğü. Daha önce Mali Hizmetler Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Bütçe Servisi, Strateji Geliştirme Servisi ve Taşınır İşlemler Servisi yeni kurulan Strateji Geliştirme Müdürlüğüne bağlandı. 

Strateji Geliştirme Müdürlüğü'ne ise İhale Birimi Koordinatörü Halil TUTUK getirildi.

Necati Kahveci Kimdir?

1964 yılında Kahramanmaraş'ta doğdu. İlk, orta ve lise ve lisans eğitimini Kahramanmaraş'ta tamamladı.
Sütçü İmam Üniversitesi İşletme Fakültesi'nden mezun olan Kahveci, 10.10.1987 yılında Belediye Hesap İşleri Müdürlüğü'nde göreve başladı.
Sırasıyla, şef, Müdür Yardımcısı, Müdürvekili görevlerinde bulundu.
2005 yılında Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürvekili olarak atanan Kahveci, 2008-2009 tarihleri arasında Kahramanmaraş Belediyespor Kulübü Başkanı olarak görev yaptı.
2007 yılında Memur-Sen'e Konfederasyonu'na bağlı olarak Bem-Bir-Sen Kahramanmaraş Şube Başkanı seçilen Kahveci halen bu görevi yürütmektedir.
2009 yılında Mali Hizmetler Müdür Yardımcısı görevine getirilen Kahveci 03.01.2014 tarihinde Kütüphaneler Müdürvekili olarak atandı.
Evli ve üç çocuk babası olan Kahveci İngilizce biliyor.

Halil Tutuk Kimdir?

1983 yılında Kahramanmaraş'ta doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Kahramanmaraş'ta tamamladı. 2002 yılında Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı Bölümü'nden mezun oldu. 2010 yılında Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme Bölümü'nden mezun olan Halil Tutuk, 2013 yılında Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Kamu Yönetimi alanında master programını tamamladı.
2006-2009 yılları arasında İdari ve Mali İşler Müdürlüğü ile Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğünde görev yaptı. 2010-2013 yılları arasında Özel Kalem Müdürlüğü ve Hukuk İşleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren İhale Biriminde Koordinatör olarak çalıştıktan sonra 03.01.2014 tarihinde Strateji Geliştirme Müdürlüğü'ne Müdürvekili olarak atandı. Halil Tutuk evli ve 2 çocuk babasıdır.