Bilişim dünyasındaki gelişmeleri yakından takip eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, kurumsal kimlik ve kalite standartlarını artırarak, hızlı erişim, yüksek memnuniyet ve yerinde iletişim ilkesiyle hareket ediyor. Bu fikir ekseninde Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’un talimatıyla ilçelere de kurulmaya başlanan Çözüm Masaları vatandaşlara hizmet veriyor. 

9 kişiden oluşan özel iletişim ekibi, 444 46 11 numaralı Çözüm masasına gelen telefonları anında değerlendirerek, yerel hizmetlerle ilgili sorunları kurum yetkililerine ileterek problemlerin çözümüne katkı sunuyor. 

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığına Bağlı Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürlüğü bünyesinde yürütülen Çözüm Masası teknolojik altyapısı ve ekibin başarılı performansıyla halka kesintisiz bir hizmet sunuyor.

“Sorun varsa çözüm de var” ilkesiyle hareket eden Çözüm Masası, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin idare binasında, Göksun, Afşin, Elbistan ve Türkoğlu ilçelerinde yer alan masaları ile kalite çıtasını yükselterek iletişim alanında Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’ne prestij kazandırıyor.

Günlük ortalama 400 çağrıya cevap veren Büyükşehir’in Çözüm Masası iletişimcileri, problemlerin çözümünde sağlanan başarı oranı sayesinde vatandaşlardan beğeni topluyor.