Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Menzelet mesire alanına spor tesisleri yapılıyor.
Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü tarafından Menzelet mesire alanında başlatılan çalışmalarda, halı saha, basketbol sahası, voleybol sahası ve tenis kortu gibi spor alanları hızla tamamlanarak hizmete sunulacak.
Açıklamada görüşlerine yer verilen Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Menzelet mesire alanının ikinci bölümünü de tamamlayarak 150 dönüm alana ulaşan mesire alanının halkın hizmetine sunduklarını belirtti.
Kahramanmaraş halkının ihtiyaçlarından birisinin de bu olduğuna inanarak Menzelet mesire alanını genişlettiklerini dile getiren Başkan Erkoç, "Daha önceleri halkımız bu bölgede mesire alanı olmadığı için Tekir'e, Göksun'a doğru nerede bir çam ağacı varsa onun altında piknik yapmaya giderlerdi. Bunun için 150 dönümlük bu alan halkımızın rahat ve güzel bir ortamda piknik yapmalarına imkan sağlıyor." dedi.
Büyükşehir Belediyesi olarak spor yatırımlarına devam ettiklerine de dikkat çeken Erkoç, spor salonları, semt sahaları ve hala saha çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini, Büyükşehir Belediyesi olarak spora çok önem verdiklerini, sağlıklı nesiller yetiştirmek için sporun önemli olduğuna inandıklarını sözlerine ekledi.