İstanbul başta olmak üzere bazı illerde Meclis toplantılarının ve ihalelerin canlı yayınlanmaya başlaması gözleri Kahramanmaraş'a çevirdi. Adaylık toplantısında “Uzmanlık, Samimiyet, Hakkaniyet, Tecrübe, Tevazu, Gayret, Sürdürülebilirlik, Liyakat, Hesap Verilebilirlik, Birlikte Yönetim” gibi temel değerleri sunan Hayrettin Güngör'ün şeffaf bir yönetim için böyle bir adım atabileceği konuşuluyor.

ANKETE OY VERMEK İÇİN TIKLA

Vatandaşlar sosyal medyadan yaptıkları yorumlarda Belediyeler Birliği Genel Sekreterliği görevini yürüten ve Belediyeciliğin kitabını yazdığı söylenen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör'ün meclis toplantıları ve ihaleleri canlı yayınlamasını istiyorlar.

Belediye Meclisinde neler görüşüldüğünü ve Kahramanmaraş için neler yapıldığını görmek isteyen vatandaşlar, canlı yayına büyük ilgi gösterileceğini belirtiyorlar.

Biz de Haber46 olarak sosyal medyada yapılan paylaşımların halkın gerçek düşüncesi olup olmadığını görmek için anket yapıyoruz. Aşağıdaki linke tıklayarak ankete katılabilir ve canlı yayınla ilgili görüşlerinizi yazabilirsiniz.

ANKETE OY VERMEK İÇİN TIKLA