Kurulduğu günden bu yana Kahramanmaraş'ın en ücra köşesinden, en kenar mahallesine kadar yazılmadık sorununu bırakmayan Haber46, şehrin nabzını tutmaya devam ediyor. Kahramanmaraş'ın mevcut Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör'ün karnesini oluşturmak için yaptığımız anket de bunlardan biri. Haber46 sitemizde yaptığımız ve sosyal medya hesabımızda paylaştığımız ankete sadece Facebook sayfamızda 7 binden fazla yorum yazıldı.

Kahramanmaraş halkının düşüncelerini özgürce paylaşabildikleri, şehrin tarafsız haber sitesi Haber46'nın anketine onbinlerce kişi katıldı ve oy kullandı. Katılanların yüzde 92'sinin Başkan Güngör'ü başarısız bulduğu ankete sosyal medya hesabımızdan da çok büyük ilgi gösterildi. Anketimiz sosyal medya hesabımızda 176 bin kişiye erişirken, 7 binden fazla yorum aldı. Yapılan 7 bin yorum Kahramanmaraş'la ilgili bir içeriğe yapılan en yüksek yorum sayısı olarak da tarihe geçmiş durumda.

Sizler de sosyal medya hesabımızdaki paylaşıma yorum yazabilir ve düşüncelerinizi özgürce paylaşabilirsiniz. İşte Kahramanmaraş'ta gündemin ilk sırasında yer alan anketimiz

TIKLA SEN DE YORUM YAP!