Arsan Kavşağı ne zaman bitecek? Kahramanmaraş'ta Arsan Kavşağı 19 aydır bitirilemedi. En son söz verilen 31 Aralık tarihinde de bitirilemeyen Arsan Kavşağı'nda çalışmalar neredeyse durmuş durumda. Kavşağı kullanmak zorunda kalan vatandaşlar tepkilerini her platformda dile getirmeye başladılar. Vatandaşlar Adana, Mersin, Gaziantep, Denizli, Sivas, Afyonkarahisar gibi illerde 2 ay ile 5 ay arasında tamamlanan alt geçitlerin Kahramanmaraş'ta ortalama 2 yıl sürmesine tepki gösteriyor.

Haber46 olarak bu dönemde onlarca haber yaparak vatandaşların sıkıntılarını dile getirdik. Karayolları Genel Müdürlüğü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın şehrimizi ziyaret ettiği gün Arsan Kavşağı'na "Çalışıyoruz" tabelası asmış bu tabela büyük tepki çekmişti.

Arsan Kavşağı bir defa daha söz verildiği tarihte açılamadı. Ne zaman açılacağı ise şimdilik hiç kimse tarafından bilinmiyor?

İŞTE ARSAN KAVŞAĞI İLE İLGİLİ YAPTIĞIMIZ HABERLERDEN BAZILARI

Kahramanmaraş'ta bir yılda bitmeyen kavşak Mersin'de 87 günde bitti

Kahramanmaraş'ta iki yıl süren Hal Kavşağı ve şimdi de 8-9 ay önce başlayan Arsan Kavşağı nedeniyle vatandaş eziyet çekerken Mersin Büyükşehir Belediyesi katlı kavşağı 7/24 çalışarak 87 günde bitirdi.

Kahramanmaraş'ta bir kavşak yapılıncaya kadar Gaziantep, Ankara, Denizli ve Mersin'de neler oluyor?

Haber46'nın yaptığı araştırmaya göre Kahramanmaraş'ta iki yılda yani 730 günde ancak biten kavşaklar başka illerde çok daha kısa zamanda tamamlanarak hizmete açılıyor. Örneğin bir köprülü kavşak Gaziantep'te 70, Ankara'da 80, Mersin'de 87, Denizli'de ise 100 günde tamamlanabiliyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kahramanmaraş'ta Arsan Kavşağı'nı Görmek İster mi?

Cumhurbaşkanı Erdoğan 31 Temmuz 2021 Cumartesi günü Kahramanmaraş'ta Müftülük Meydanında halka hitap edecek. Vatandaş Hal Kavşağı'ndan sonra Arsan Kavşağı'nın da uzamasından dolayı tepkili. Sosyal medyada binlerce kişi Ak Partili siyasetçileri ve yöneticileri Cumhurbaşkanına şikayet ediyor.

Kahramanmaraş'ta 15 aydır bitmeyen Arsan Kavşağı'na Çalışıyoruz Tabelası

Kahramanmaraş'ta yapımına 2020 yılı Haziran ayında başlanan ve 15 aydır bitirilemeyen Arsan Kavşağı vatandaşın çilesi olurken, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyaret edeceği gün dikilen ''Kahramanmaraş Arsan Kavşağında Çalışıyoruz" tabelası tepkilere neden oldu.

Arsan Kavşağı için verilen sözün dolmasına 10 gün kaldı! Kahramanmaraşlı sabırla bekliyor

Kahramanmaraş'ta her biri ayrı bir eziyet hikayesi olan Üngüt Kavşağı, Madalyalı Kavşak ve Hal Kavşağı'ndan sonra şimdi de Arsan Kavşağı vatandaşı canından bezdirmeye devam ediyor. 18 aydır devam eden kavşak vatandaşı canından bezdirirken bitirileceği sözü verilen sürenin de sonuna yaklaşıldı

Kahramanmaraş Arsan Kavşağı söz verilen tarihte (31 Aralık 2021) Açılacak mı?

Yapımı yılan hikayesine dönen Kahramanmaraş Arsan Kavşağı ne zaman bitecek? Defalarca tarih verilmesine rağmen bir türlü vaktinde bitirilemeyen ve vatandaşı canından bezdiren kavşak için söz verilen son tarih 31 Aralık 2021. Peki Arsan Kavşağı bu defa verilen tarihte tamamlanacak mı?