Son günlerde kulislerde Kahramanmaraş'ta bazı Ak Partili Belediye Başkanlarının istifasının isteneceği iddiası konuşuluyor. Özellikle Haber46'nın Ak Partili Belediyelerle ilgili yaptığı haberlerin anlık olarak takip edildiği, Haber46 web sitesi ve sosyal medya hesaplarında yazılan yorumların da çıktılarının alınarak incelendiği ve klasörlerde muhafaza edildiği bilgisi alındı.

Kahramanmaraş'ta özellikle 31 Mart seçimlerinden sonra hiç bir yeni projenin yapılmaması hatta mevcut projelerin dahi yarım bırakılması nedeniyle vatandaşların tepkisi çığ gibi büyürken Ankara'ya gönderilen yüzlerce şikayet mesajının ciddiyetle değerlendirildiği öğrenildi.

Kahramanmaraş'ın ilk ve en büyük haber sitesi Haber46'nın son zamanlarda yaptığı haberlerin tek tek çıktılarının alınarak incelendiği, haber altında yazılan yorumların tek tek okunduğu, bu haberlerin paylaşıldığı sosyal medya platformlarında vatandaşın tepkilerinin okunarak dosyaya eklendiği ve sıkıntının büyüklüğünün tespit edildiği bilgisi ifade ediliyor.

Özellikle Haber46'da son günlerde yapılan haberlerin okunma sayılarının yüz binleri bulması, sadece Kahramanmaraş'ta değil başka illerden de takip edilmesi olayın ciddiyetini gözler önüne serdi. Haber46'daki haberleri okuyan başka illerin milletvekillerinin de Kahramanmaraş'ta neler oluyor? sorusunu sorduğu ve kulislerin bazı Beleidye Başkanları yüzünden Ak parti'nin Kahramanmaraş'ta büyük oy kaybına uğradığı iddiasını tartıştığı bilgisi alındı.

HABER46 SON HABERLEİRYLE ADETA UÇUŞA GEÇTİ

Haber46'nın Kahramanmaraş'ın sorunlarını dile getirdiği haberleri son zamanlarda çok büyük ilgi görmeye başladı. Atılan manşetler büyük beğeni alırken çok sayıda siyasetçinin manşet resimlerinin ve haber linklerini Whatsapp gruplarında paylaştığı öğrenildi.

İŞTE HABER46'NIN SON ZAMANLARDAKİ GÜNLÜK ZİYARETÇİ SAYILARI

Not: Haber46 Haber sitesini günde ortalama 50-70 bin arası kişi ziyaret etmektedir. 100 bin, 200 bin olan ziyaretçiler o günlerde attığımız manşetlerin Ankara'da gündem olduğu günlerde gelmiştir.