Kahramanmaraş'ta özellikle merkez Onikişubat ilçesi ile Dulkadiroplu ilçesinde çok sayıda kişiden böcek istilası ile ilgili şikayetler gelmeye başladı. Haber merkezimize çeşitli iletişim yollarıyla ulaşan yüzlerce kişi ilaçlama yapmayan belediyelerden şikayetçi oldular. Haber46'ya ulaşan vatandaşlar apartmanların son katlarına kadar böcekleri ulaştığını, binaların tüm bölümlerinde çeşitli böcekler görüldüğünü söyleyerek bir an önce ilaçlama yapılması gerektiğini ifade ettiler.

İşte gelen yorumlardan sadece bir kaçı:

"İyi geceler, sene 2020 Kahramanmaraş merkezde haşere böcek sinek her tarafı istila etmiş.Bunlar belediye yöneticilerin evine girmiyor sanırım. Geçen yıl her akşam yapılan ilaçlamayla bu sene hiç karşılaşmadım. Herkeste aynı şikayet, lambayı açmaz olduk. Sizden ricam haber yaparsınız belki görürler uyur gezerler"

"Kahramanmaraş böcek istilası. Evimizde duramaz olduk, lütfen haber yapar  ısınız?"

"Selam haber46 çalısanlari, rica etsem Dulkadiroglu Belediyesi ve diger belediyelerin havaların ısınması ile birlikte artan böceklerle ilgili ilaçlama yapması konusunda bir yazı paylasabilirmisiniz. Evlerde böceklerden duramiyoruz. Teşekkürler."