Süper Lig'in 3. haftasında Fenerbahçe ile deplasmanda karşılaşacak olan Antalyaspor zorlu maçın hazırlıklarına başladı. Kadrosunda dünyaca ünlü santrafor Samuel Eto'o Fils'i bulunduran Antalyaspor Süper Lig'in ilk iki haftasında yakaladığı başarıyı Fenerbahçe deplasmanında da sürdürmek istiyor.

Sıcak hava koşullarından dolayı akşam saatlerinde Hasan Subaşı Tesisleri'nde antrenmana çıkan takımda morallerin oldukça yüksek olduğu gözlendi. Ligin ilk iki haftasında galibiyet elden Antalyaspor'un teknik direktörü Yusuf Şimşek oyuncularının performansını beğendiğini, ayrıca Fenerbahçe'den puan ve puanlar alarak galip gelmek istediklerini belirtti.

Gençlerbirliği karşısında forma giyen kadro ayrı çalışma yaptı. Kısa pas ve kondisyon ağırlıklı çalışan oyuncular idmanı tamamlayarak sahadan ayrıldı. Diğer oyuncular ise çift kale maç çalışmasıyla hazırlıklara devam etti. Teknik Direktör Yusuf Şimşek de oyuncularıyla birlikte top koşturdu. Kısa süre önce Antalyaspor'a transfer edilen Cezayirli milli kaleci Rais M’bolhi de takımla birlikte antrenmana çıktı. M’bolhi, sergilediği performansla göz doldurdu.

Takımın ilk iki haftada aldığı galibiyetler ve Fenerbahçe karşılaşmasıyla iligili değerlendirmelerde bulunan Teknik Direktör Yusuf Şimşek, hem futbolcularına hem de taraftara iltifatlarda bulundu. Oyuncu olarak görev aldığı Fenerbahçe karşısında teknik direktör olarak görev almanın kendisini heyecanlandırdığını ifade etti.

Şimşek açıklamalarında şu ifadelere yer verdi: "Sahamızdaki Gençlerbirliği maçında fazla pozisyon vermedik. İkinci yarı başında pozisyon verdik. Beraberlik golünden sonra oyunun kontrolünü elimize aldık. Futbolcularımın gayreti ve azmi galibiyeti getirdi. Yeni transferlerimizin oyuna grip skoru etki etmeleri sevindiriciydi. Güzel bir rekabet ortamı var. Fenerbahçe ligin en büyük takımlarından bir tanesi. Biz ona öre hazırlıklarımızı yapıyoruz. Her maçımıza puan veya puanlar almak için çıkıyoruz. Fenerbahçe maçı da böyle olacak. Ama biz o maçtan puan yada puanlar kazanıp, Antalya’ya dönmek istiyoruz. Güzel ve zor bir maç olacak. Fenerbahçe’de 3 buçuk sene forma giydim. Şimdi ise doğup büyüdüğüm bir takımda teknik direktörlük yapıyorum. Biz profesyoneliz. Bulunduğumuz kulübe sona kadar hizmet etmek zorundayız. Şuan Antalyaspor başındayım. İnşallah uzun süreler burada çalışırım. Bu maçında diğer maçlardan farkı bana göre, 3 buçuk sene oynamam ve şampiyonluk yaşamam güzel bir duygu. Biz sahaya çıkıp işimizi en iyi şekilde yapmak istiyoruz."

Kırmızı-Beyazlı ekip, Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 3. hafta karşılaşmasında 30 Ağustos Pazar 21.15'te Şükür Saraçoğlu Stadı'nda Fenerbahçe'yle mücadele edecek.