Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yol yapım ve onarım çalışmaları kapsamında Genç Osman Mahallesi’nde sıcak asfalt çalışmalarını tamamladı. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerince yürütülen çalışmalarda Genç Osman Mahallesi’nde toplu taşıma araçlarının da kullandığı ana güzergah olan 1. Caddede sıcak asfalt serimi tamamlandı.

Muhtar Bozkurt’tan Teşekkür

Dulkadiroğlu İlçesi Genç Osman Mahallesi Muhtarı Cebrail Bozkurt, mahalle yollarının sıcak asfaltla kaplanmasından dolayı memnun olduklarına dikkat çekerek: “Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör’le yaptığımız istişare sonucunda mahallemizin ana güzergahı olan ve toplu taşıma araçlarının da yoğun olarak kullandığı 1. Caddede sıcak asfalt çalışmalarımız tamamlandı. Bu caddemizin sıcak asfalt ile kaplanmasından dolayı mahalle sakinlerimiz ve bu yolu kullanan sürücülerimiz yazın tozdan kışın çamurdan kurtuldular. Bundan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın hayrettin Güngör’e ve ekibine şahsım ve mahallem adına teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

Neden Şimdi Yaptınız?

Haber46 olarak soruyoruz. Yaz boyu ne yaptınız? Yağmurlar başlarken yapılan asfaltın uzun ömürlü olacağına sizi kim ikna etti? Lütfen işlerinizi zamanında ve tam verimli olarak yapınız. Bu milletin parasını heba etmeyiniz...