Kahramanmaraş Valisi Şükrü Kocatepe'nin Veda Mesajı:

Çok değerli Kahramanmaraşlı hemşehrilerim,

10 Ocak 2011 tarihinde başladığım Kahramanmaraş Valiliği görevinden 23 Eylül 2014 Salı günü ayrılıyorum. Kahramanmaraş'ın daha çağdaş ve modern bir kent olması yolunda elimizden gelen bütün gayret ve çabayı göstermenin huzur ve mutluluğunu yaşıyorum.

Görev yaptığım süre boyunca insana hizmeti en önemli değer sayan yönetim anlayışı ile kamu ve özel sektör yatırımlarında, sanayi, ticaret ve hizmet alanında, kırsal alt yapı faaliyetlerinde, eğitim, spor, sağlık, ulaştırma, tarım, çevre, kültür ve turizm ile benzeri birçok konuda önemli yatırımlar ve hizmetler gerçekleştirdik. Günümüzün güçlü ekonomik ve sosyal yaşantısına sahip şehirlerinin bu gelişimlerini eğitime verdikleri önem ve eğitim kurumlarını günün koşullarına uygun düzenlemeleri ile sağladıkları gerçeğinden yola çıkarak,  Kahramanmaraş'ta eğitimin kalitesinin artırılması ve derslik sayısı sıkıntısının giderilmesi amacıyla gerek devlet yatırımları gerekse devlet-vatandaş işbirliğiyle gerçekleştirilen projeler ile hizmet etmeyi ilke edindik. Bu vesile ile Kahramanmaraş'ta okul yaptırarak eğitime destek veren saygıdeğer hayırseverlerimize tekrar teşekkür ediyorum. 

Hizmet etmekten büyük onur duyduğum Kahramanmaraş'tan ayrılırken, çalışmalarımızda sürekli desteklerini gördüğümüz, Sayın Cumhurbaşkanımıza, Sayın Başbakanımıza, Sayın Bakanlarımıza, ilimizin değerli Milletvekillerine, Büyükşehir Belediye Başkanımıza, değerli Silahlı Kuvvetler mensuplarına, Adli ve İdari Yargı mensuplarına, Mülki İdare Amirlerimize, tüm kamu kurum ve kuruluş yetkililerine, siyasi partilerimizin temsilcilerine, sivil toplum kuruluşlarının yönetici ve üyelerine,  özel sektör temsilcilerine, basın mensuplarına ve Saygıdeğer Kahramanmaraşlı hemşehrilerimize içtenlikle teşekkür ediyor, bu güzel şehir ve insanlarından ayrılmanın burukluğu içerisinde arz-ı veda ediyorum.