Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Uğur Dilipak Hal-Köy Garajı Köprülü Kavşağı, Arsan Köprülü Kavşağı ve Sanayi Köprülü kavşaklarının ihalesinin yapıldığını söyledi.

Şehrin doğusu ile batısını güneyden birbirine bağlayan Gaziantep ve Kayseri yolu üzerinde yapılacak olan Hal-Köy Garajı Köprülü Kavşağı, Arsan Köprülü Kavşağı ve Sanayi Köprülü kavşaklarının ihalesinin yapıldığı müjdesini veren Milletvekili Uğur Dilipak yaptığı açıklamada; Çevre yolu özelliği taşıyan bu bölgelerdeki trafik sıkışıklığı nedeni ile battı çıktı şeklinde yeni bir kavşaklar yapılmasının gerekli olduğu görüldü. Özellikle ziyaretlerimizde bölge vatandaşlarının ve sürücülerin bu yönde taleplerini sık sık duymaya başladık. Kahramanmaraşlı vatandaşımızın yoğun talebi karşısında tabi ki duramazdık. Bizde milletvekillerimizle birlikte Ankara'da yaptığımız girişimler sonucu Ulaştırma bakanlığımıza bu kavşakların öncelikli olarak plana alınması gerektiğini ilettik. Kavşakların yapılmasını 2017 programına aldırdık. Bu bölgede yapılacak olan Hal-Köy Garajı Köprülü Kavşağı, Arsan Köprülü Kavşağı ve Sanayi Köprülü kavşaklarının ihalesi Kara Yolları Genel Müdürlüğü tarafından yapıldı. İnşaat çalışmalarını da yakinen takip edeceğimiz bu kavşakların şehrimize, hemşerilerimize bu yolu kullanacak olan tüm vatandaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. " dedi

Vatandaşlar Rahat Olsun, Siyasiler Yatırım Takibinde

Açıklamasının devamında ise; “Kahramanmaraşlı siyasiler olarak Milletvekilleri, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç başta olmak üzere ilçe belediye başkanlarımız, AK Parti İl Başkanımız Av. Ahmet Özdemir ve tüm teşkilat Kahramanmaraş’a yapılan ve yapılması gereken tüm yatırımları yakinen takip ederek, gerekli görüşmeleri sonuna kadar yapmaktadırlar. Vatandaşa hizmet boynumuzun borcudur." dedi.