Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi kış mevsiminin sona ermesiyle birlikte asfalt ve yol yapım çalışmalarına hız verdi. Yapılan çalışmalardan dolayı pek çok cadde ulaşıma kapandı. İşte bazıları 15 güne kadar ulaşıma kapanan yollar.

TÜM SÜRÜCÜLERİN DİKKATİNE: 7 GÜN YOL KAPALI

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi gerek asfalt çalışmaları gerekse bakım ve onarım çalışmaları sebebiyle İlimiz Onikişubat İlçesi Abdülhamidhan Mahallesinde yol trafiğe kapatılıyor.

Konu ile alakalı olarak Ulaşım ve Trafik Düzenleme Komisyonu’nca alınan kararda: “ Yol Yapım Onarım Şube Müdürlüğünce, yazı ekinde krokisi gönderilen İlimiz Onikişubat İlçesi Abdülhamidhan Mahallesinde 01.05.2017 ile 07.05.2017 tarihleri arasında içmesuyu deplase yapım çalışması planlandığı, 7 gün mevcut yerin trafiğe kapatılmasına karar verilmiştir.

Söz konusu yolda yapılması planlanan içmesuyu deplase çalışması esnasında sürücülerin kapanacak yola, alternatif yolların kullanmaları gerekmektedir” denildi.

Kahramanmaraş Kapalı Yol

TÜM SÜRÜCÜLERİN DİKKATİNE: BU YOL 15 GÜN KAPALI

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi gerek asfalt çalışmaları gerekse bakım ve onarım çalışmaları sebebiyle İlimiz Onikişubat İlçesi Binevler Mahallesi Eczacılar Odası mevkiinde yol trafiğe kapatıldı.

Konu ile alakalı olarak Ulaşım ve Trafik Düzenleme Komisyonu’nca alınan kararda: “ Yol Yapım Onarım Şube Müdürlüğünce, yazı ekinde krokisi gönderilen İlimiz Onikişubat İlçesi Binevler Mahallesi 13011. Sokak Eczacılar Odası mevkinde 27.04.2017 ile 15.05.2017 tarihleri arasında tonoz yapım çalışması planlandığından belirtilen yerin 27.04.2017 ile 15.05.2017 tarihlerinde trafiğe kapatılması oy birliğiyle karar verilmiştir. Bu bölgede ikamet eden sürücülerin ve bu yolu kullanan sürücülerin bahse konu güzergâha alternatif yolu kullanmaları istenirken, tonoz yapım çalışmalarının bugünden başladığı ve yolun trafiğe kapatıldığı belirtildi.

Kahramanmaraş Ulaşıma Kapalı Cadde Yol

AZERBAYCAN BULVARI’NDA ASFALT ÇALIŞMASI BAŞLIYOR

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Azerbaycan Bulvarı üzerinde asfalt çalışması yapacağından dolayı 3-7 Mayıs tarihleri arasında caddenin trafiğe kapatılacağı belirtildi.

Konu ile ilgili olarak Ulaşım Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Ukome Şube Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada: “Azerbaycan Bulvarı üzerinde asfalt çalışması yapılacağından Kıbrıs Meydanı istikametinden başlamak üzere Madalyalı kavşak istikametine doğru iniş güzergahı 3-7 Mayıs 2017 tarihleri arasında peyder pey trafiğe kapatılarak asfalt çalışması yapılacaktır” denilerek bilgi verildi.

Azerbaycan Bulvarı Kahramanmaraş

BÜYÜKŞEHİR’DEN TRAFİĞE YENİ DÜZEN

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Trafik Şube Müdürlüğü yeni düzenlemelere gidiyor.

Kahramanmaraş Kent Meydanı ve Yakın Çevresi Yolları Trabzon Caddesi Düzenlemesi Yapım İşi sebebiyle oluşacak olan trafik yoğunluğunu azaltmak amacıyla ekli krokide belirtilen şekliyle trafik akışının düzenlenmesine karar verildi.

Bu karara göre Azerbaycan Bulvarı’ndan Yeni Hükümet Caddesi (Merkez Otobüs Durağı) istikametine sola dönüş yasaklandı. Aynı güzergah üzerinde Büyükşehir Belediyesi hizmet binası önünden Kültürpark istikametine sola dönüş yasaklandı.

Bu konuda gerekli çalışmalar yapılacak olup yasaklar 30 Nisan 2017 Pazar günü akşam saatinden sonra başlayacaktır. Tüm sürücülerimizin bu konuda gerekli hassasiyeti göstermeleri önemle rica olunur.