Karaisalı Belediye Başkan Yardımcısı Rifat Köroğlu, Yanık Değirmen mevkiinden Ayakkıf-Saklı, Emelcik-Akçalı arasındaki yolu genişletip stabilize çalışması ile 11.2 kilometrelik Ayakkıf-Karaisalı yolunu 5.2 km’ye düşürdüklerini belirtti.

Köroğlu, yaptığı açıklamada TOKİ 2. Etap Konutları’nın bitiminden başlamak üzere Güvenç mahallesine kadar 2 bin 600 metre yola da stabilize hale getirdiklerini, ayrıca Güvenç mahalle içindeki bin 700 metrelik yola da sıcak asfalt serdiklerini kaydetti. Köroğlu, şunları kaydetti: “Hacımusalı- Kelceler (Cananlı) mahallesine ait Cilbirti- Soğukpınar mevkiinde yapılacak yol çalışması ile mesafe kısaltılacak, keskin virajlar kaldırılacaktır. Ayrıca belediyemizin dışında bu yıl 200 kilometrelik yolun yapımını ise Adana Büyükşehir Belediyesi gerçekleştirecektir. Bucak-Kelebek civarındaki asfalt çalışmaları devam etmekte olup, buradaki yollar tamamlandıktan sonra kış gelmeden, karlar yağmadan önce uzak mahallelerimizden Kuzeydeki Etekli’den başlayarak Güneye doğru inilecektir.”

Ayakkıf mahallesinde vatandaşlar Köroğlu’na, yapılan hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Köroğlu, “Belediye olarak, medeniyetin en önemli göstergelerinden biri olan yolları daha düzenli hale getirmeye devam edeceğiz.” dedi.