Erzurum'un Karayazı'nın birçok yerinde aynı anda devam eden işlerin yanı sıra Karayazı'nın geleceği için önem arz eden birçok projeye imza atan Karayazı Belediye Eş Başkanı Memet Sait Karabakan, yürütülen çalışmaları yerinde kontrol etti.

Erzurum'un Karayazı İlçesinde Büyükşehir yasasının ardından köylerin mahalle statüsüne geçmesiyle birlikte Belediye imkânlarını kırsal mahalleler için de sonuna kadar seferber eden Karayazı Belediye Eş Başkanı Memet Sait Karabakan merkez mahallelerdeki işleri de aksatmadan devam ettiriyor. Kırsal mahallelerde devam eden işlerin yanı sıra merkezde devam eden işleri tek tek dolaşan Başkan Karabakan yapılması gerekenler hakkında talimatlar verirken gördüğü eksiklikler konusunda çalışanlara da uyarılarda bulundu. İlçenin en büyük mahallesi olan ve en kalabalık nüfusa sahip olan yeni mahalle ve caddenin yol yapım çalışmasını yerinde inceleyen Başkan Karabakan çalışmayı sürdüren işçilerle çalışmaları istişare ederken büyük yüz ölçümüne sahip olan yolun ilk etabının bir an önce bitmesi konusunda fen işleri müdürüne direktif verdi.

Merkez yol yapımı kontrolünden sonra Çatalveren Mahallesi’nde düzenlemesi devam eden Çatalveren Mahallesi yol yapı alanını denetleyen. Başkan Karabakan, en kısa sürede Bütün Mahallerimizin Yollarını yapacaklarını belirten Karayazı Belediye Eş Başkanı Memet Sait Karabakan, Karayazı'nın geleceği için önem arz eden birçok proje hakkında da çalışmaların devam ettiğini belirtti.