AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdari Amiri Salim Uslu’nun sosyal paylaşım sitesi Twitter’daki hesabına erişim engellendi.

Uslu’nun 371 bin takipçisinin bulunduğu Twitter’daki hesabı dün erişime kapatıldı. Twitter tarafından yapılan engellemeyi Facebook’taki profil sayfasından duyuran Uslu, açıklamasında şunları söyledi: "Twitter hesabım bugün hiçbir gerekçe gösterilmeden askıya alınmış ve erişimim engellenmiştir. Saldırılarda araç olarak kullanılan sosyal medyada küfrün, yersiz ve haksız ithamların bile suç sayılmadığı bugünlerde faaliyet ve düşünce özgürlüğümüzün kısıtlanması ve ayrıca seçmenlerime erişimin engellenmesi manidardır. Takdir siz değerli halkımızın ve kamuoyunundur. Selam ve Sevgilerimle."

SON PAYLAŞIMINDA ŞALCI BACI’YI RETWEETLEMİŞTİ

Erişimin engellenmesinin ardından Twitter ile irtibata geçen Uslu, hesabın tekrar açılması için başvuruda bulundu. Uslu’nun hesabının son paylaşımı nedeniyle kapatılmış olabileceği tahmin ediliyor.
Twitter’da son olarak “Şalcı Bacı” içerikli görseli paylaşan Uslu, “Kadına şiddet ne ki? Bu ülkede bir kadını; Şalcı Bacı’yı astılar!” metninin yanında başörtüsüyle asılmış kadın resminin bulunduğu görseli retweetlemişti.

Retweetin ardından Uslu’nun hesabı Twitter tarafından askıya alındı.