Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, devam eden asfalt çalışmalarıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Kış gelmeden asfalt sorununu büyük oranda çözeceğiz." dedi.

Kars’ı yaşanılabilir bir şehir haline dönüştürmek için Belediye'nin tüm imkanlarını seferber ettiklerini açıklayan Başkan Karaçanta, şu ifadeleri kullandı: "Göreve geldiğimizden bu yana ne söz vermişsek onları bir bir yerine getirmenin mutluluğunu yaşadığımız gibi vatandaşlarımızın hizmetlerden gördüğü memnuniyet ise bizi daha da azimli kılmaktadır. Kentimizin en büyük sorunlarından olan asfaltla ilgili düzenli bir çalışma içindeyiz. Bugüne kadar hiç asfalt görmemiş Subatan yolu, müftülük sokağı, İbrahim Gökçe Sokak gibi daha bir çok caddede asfaltlama çalışmalarımız tamamlandı. Özellikle de bu caddelerde ilk defa görülen asfalt işleri vatandaşlarımızı son derece memnun etmiştir. Ayrıca, GAMP caddesi, Atatürk Çay Bahçesi'nin önü, Halit Paşa Mahallesindeki tren hattı civarı başta olmak üzere daha onlarca cadde de çalışmalarımız sevinçle karşılanmaktadır. Bizler kış mevsimi gelmeden asfalt sorununu büyük oranda çözeceğiz."

Başkan diğer yandan da alt yapı çalışmalarının devam ettiğini dile getirdi. Karaçanta, yeni finişer makinesinin de önümüzdeki günlerde Kars'a getirileceğini vurguladı. Yeni finişer ile birlikte Kars'ın tüm cadde ve sokaklarını asfaltla buluşturacaklarını sözlerine ekledi.

Karaçanta son olarak, Kars'ta bundan böyle yol sorununun kalmayacağını kaydederek, verilen sözlerin yerine getirmenin hazzını yaşadıklarını belirtti.