Kaski’de Whatsapp Hattı Dönemi Başladı 

KASKİ Genel Müdürlüğü, hizmetlerine bir yenisini daha ekledi. Artık vatandaşlar ‘’0530 896 01 46’’ numaralı Whatsapp hattı üzerinden KASKİ ile ilgili bilgi, talep ve ihbarlarını iletebilecekler.

Kahramanmaraş Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) vatandaşların 185 Çağrı Merkezine bildirimlerini görüntülü olarak yapabilmeleri için Whatsapp bilgi, talep ve ihbar hattı oluşturdu. Vatandaşlar KASKİ Genel Müdürlüğüne talep ve ihbarlarını ‘’0530 896 01 46’’ numaralı hat üzerinden yapabilecekler. KASKİ Genel Müdürü Mustafa Altunok yaptığı açıklamada:

‘’Genel Müdürlüğümüz kurulduğu günden itibaren vatandaş odaklı olarak hizmet vermeye devam etmektedir. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç’un önderliğinde vatandaş odaklı hizmetlerimiz gelişerek devam etmektedir. Bu kapsamda Kahramanmaraş il geneline vermiş olduğumuz hizmetlerle ilgili olarak vatandaşlarımız bize iletmek veya paylaşmak istediği bilgileri, resim veya video formatında 0530 896 01 46 numaralı whatsapp hattı üzerinden bize iletebilirler’’
diye konuştu.

Altunok açıklamasının devamında; Vatandaşların bildirimde bulunurken görüntülerle birlikte mutlaka adres ve açıklama bilgilerini göndermeleri gerektiğini söyledi. ‘’Bu numarayı rehberinize kaydedin. Bildirimlerinizi 0530 896 01 46 numarasını kaydedip Whatsapp ve diğer mesajlaşma uygulamaları üzerinden görüntülü olarak yapabilirsiniz’’ dedi.