Kavlaklı bölgesinde Fatih Mahallesinde çalışmalara başlayan Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri, bölgede alt yapı çalışmalarının yüzde 80 oranında tamamlandığını ve çalışmaların bir an önce bitirileceğini ifade ettiler.

Öte yandan Belediye Başkanı Mustafa Poyraz'ın mahalle gezileri sırasında karşılaşılan sorunları çözüme kavuşturmak için çalışmaları yürüttüklerini belirten Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü yetkilileri: “Başkanımızın İstasyon Mahallesi'ni ziyareti sırasında dile getirilen sorunlardan birisi de Stad Caddesi'nde suların birikmesi olmuştu. Buradan hareketle 600 metrelik bir çalışma ile yağmurlama hattı döşemesine başladık. İşin yüzde 75 bitti. Burada yağmurlama hattı döşemesi tamamlandığı zaman özelikle Egemenlik İlköğretim Okulu civarından gelecek olan yağmur sularının burada yeraltına alınması sağlanacaktır” denildi.

Çalışmalarda Fevzipaşa Mahallesi Şehit Zeki Karakız Caddesinde ızgara döşemesi yapıldığına dikkat çeken yetkililer, aynı zamanda Mimar Sinan Mahallesinde 15. sokakta yapılan yağmur suyu hattı döşemeleri yapıldığını ve 150 metrelik çalışmanın sonunda özellikle de Hacı Ali Özal Caddesi'nden gelecek yağmur sularının burada toplanarak yeraltına alınacağını ifade ettiler.