Bursa Gürsu Kaymakamı Mehmet Makas, Gürsu Minibüsçüler Odası Başkanı Recep Kaya’yı ziyaret ederek minibüsçülerin sorunlarını dinledi.

Bir süredir Bursa gündeminde olan ‘Doğu garajının tahliyesi’ sonrasında izlenecek yolla ilgili çalışmalarda bulunduklarını ifade eden Gürsu Minibüsçüler Odası Başkanı Recep Kaya, Kaymakam Mehmet Makas’ın kendilerini ziyaret etmesinden duydukları memnuniyetini belirterek, bu ziyaretin çalışma azimlerini artırdığını söyledi. Kaya, Büyükşehir, BURULAŞ, UKOME ile Doğu Garajı sonrasında Gürsu-Kestel hattında çalışan 150 minibüsün Ankara yolu üzerinden çalışacakları alternatif güzergahlarla ilgili çalışmaların ortak bir noktada devam ettiğini kaydetti. Kaya, "Kurumlar arası yazışmalar neticesinde minibüsler trafiği etkilemeyecek bir güzergahla çalışmaya devam edeceğine inancımız tamdır." dedi.

Gürsu Kaymakamı Mehmet Makas ise "Gürsu’da yıllardır her türlü fiziki şartlara rağmen, mesai kavramına bağlı olmadan çalışan şoför kardeşlerimize teşekkür ederim." şeklinde konuştu.