İlçe Kaymakamının iadeyi ziyaret kapsamında gerçekleştirdiği belediye ziyaretinde Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati OKAY ile Dulkadiroğlu İlçesine dair genel konular görüşüldü. Ziyarette belediye ile kaymakamlık işbirliğinin olumlu sonuçları ve bölgenin imarında hedeflenen güç birliği gibi konular ele alındı. İlçe geneline yayılmış homojen ve sürdürülebilir gelişim modeli üzerinde yoğunlaşılan görüşmede taraflar iyi niyet ve beklentilerin yanı sıra karşılıklı paylaşma ve destek olma temennisinde bulundular. Ancak standartların üzerinde hedef belirleyecek yeterli mesafe alınabileceğini belirten Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati OKAY ''Kronikleşmiş kentsel sorunların standart uygulamalarda çözülmesinin zor olduğu, bu nedenle güçlü kararlar alınması gerektiğini gerçekleşmeyi arzu ettiğimiz çalışmalarında ilçenin bir bütün olarak sorunları sahiplenmesi ve çözüm odaklı hareket edebilmesi adına Belediye-Kaymakamlık işbirliğinin önemli olduğunu'' söyledi.

Belediyeyi daha sık ziyaret edeceklerini söyleyen Dulkadiroğlu Kaymakamı Mehmet TÜRKÖZ ise''Sayın Belediye Başkanımızla el ele başarılı çalışmalarda buluşmayı ümit ediyorum ve teşekkür ediyorum.'' dedi.

Sıcak bir sohbet havasında geçen görüşme esnasında Dulkadiroğlu'na ait değer konuları üzerinde uzun uzun görüş alış-verişinde bulundular.