Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarete Türkiye Kent Konseyleri Birliği Dönem Başkanı ve Çanakkale Kent Konseyi Başkanı Saim Yavuz, Yalova Kent Konseyi Genel Sekreteri ve Belediye Başkanlık Danışmanı Hasan Soygüzel, Gaziantep Kent Konseyi Genel Sekreteri ve Belediye Başkanı Danışmanı Necati Binici, Bursa Kent Konseyi Genel Sekreteri Enes Keskin ve Çanakkale Tarih ve Kültür Vakfı Başkanı Muzaffer Bayrak'tan oluşan heyet katıldı.

Kahramanmaraş Kent Konseyi Başkanı ve Belediye Başkanlık Danışmanı Zeynep Arıkan ile Genel Sekreter Tuncay Kazancı'nın da hazır bulunduğu ziyarette, Türkiye Kent Konseyleri Birliği Dönem Başkanı ve Çanakkale Kent Konseyi Başkanı Saim Yavuz 7-8-9 Aralık 2012 tarihleri arasında Kahramanmaraş'ta yapılacak 4. Dönem Türkiye Kent Konseyleri Birliği buluşması için ön istişare toplantısı yapmak üzere geldiklerini söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Mustafa Poyraz ise toplantının ilimize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ederek misafirlerine başarılar diledi.