Dernek Başkanı Bilal Ardıç ve yönetim kurulu üyelerinin eşlik ettiği ziyarette, Başkan Mahçiçek'e 20 Eylül'de İstanbul'da gerçekleştirilecek Kahramanmaraşlılar Gecesi'nin davetiyesi takdim edildi. Ziyarette konuşan Dernek Başkanı Ardıç, Mahçiçek'in yılların verdiği tecrübeyle Onikişubat ilçesine kalıcı eserler kazandıracağını söyledi. 

Mahçiçek'in, kentin problemlerini en iyi bilen insanlardan biri olduğunu dile getiren Ardıç, “Hanefi Bey, yıllardır tanıdığımız bir isim. Gerek bürokraside, gerek başkanlığı döneminde gerekse de milletvekilliği döneminde Kahramanmaraş'ımıza önemli hizmetler vermiş bir ağabeyimiz. Yeni dönemde de kendisinin çok önemli hizmetler yapacağını, Onikişubat ilçesine yeni bir vizyon kazandıracağını düşünüyoruz. Biz de İstanbul'da yaşayan Kahramanmaraşlılar olarak kendisine başarılar diliyoruz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Mahçiçek ise günümüzdeki en önemli faaliyetlerden birinin lobicilik olduğunu dile getirdi. Mahçiçek, “Biz Kahramanmaraş'ın yanı sıra şehir dışında da güçlü bir lobi oluşturmak, dayanışma içerisinde olmak zorundayız. Bu gün kalkınmasını izlediğimiz bazı şehirlerimizin güçlü lobilere sahip olduğunu görüyoruz. Bu nedenle bizler de Kahramanmaraşlının yaşadığı her yerde birlik, beraberlik ve kardeşlik hukukumuzu geliştirmeliyiz. Bu noktada sizlere büyük görevler düşüyor. Ben ziyaretinizden dolayı hepinize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Dernek üyeleri Avukat Bekir Dedeler, Yakup Dokumacı, Recep Tecirli ve Metin Gözcü'nün de katıldığı ziyaret, hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.