Kuluncak Belediye Başkanı Mehmet Boyraz, Kuluncak ilçemiz ve mahallelerinde yapılan çalışmaların aralıksız devam ettiğini belirtti. Başkan Boyraz, yama çalışmaları devam eden Kızılhisar ve Selimli mahallerinde yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Kış mevsiminin ilçemizde ulaşımı olumsuz etkilememesi için zamanında tedbir alındığını belirten Başkan Boyraz, bu kapsamda yollarda meydana gelen bozulmaların can ve mal güvenliğini tehdit etmemesi için süratle çalışmalara başladıklarını belirterek kış mevsiminin Kuluncak ilçemizde yoğun geçtiğinin altını çizdi.

Kuluncak Belediye Başkanı Mehmet Boyraz;  “amacımız kar bastırmadan mevcut yollarımızı daha sağlıklı hale getirmek ve ulaşımın aksamaması için şimdiden tedbirlerimizi artırmak” şeklinde konuştu.

Karıncalık Mahallesinden başlatılan çalışmaların bugünlerde Kızılhisar ve Aşağı Selimli mahallelerinde devam ettiğini belirten Başkan Boyraz, önümüzdeki günlerde Aşağı Sultanlı ve Sofular mahallemizin yollarına başlanacağını belirtti. Başkan Boyraz, İlisuluk Mahallemizde yeni yapılan ilköğretim okulu yolunun da kumlanması ve asfaltlanma çalışmalarına bugünlerde başlanacağını belirterek kışa girmeden tüm yolların elden geçirileceğini sözlerine ilave etti.

K.Turgut Göle