Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, AK Parti İl, Onikişubat ve Dulkadiroğlu Gençlik Kolları üyesi gençlerle yemekte bir araya geldi. Adana Karayolu üzerinde bulunan Markasi Edo Kafe'deki programda, gençlerle sohbet eden Mahçiçek, Cumhurbaşkanlığı seçim sürecinde gösterdikleri özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Ahmet Özdemir, Onikişubat Belediye Başkan Yardımcıları Dr. Ali Ünsal ve Fatih Yoğurt'un da katıldığı programda konuşan Başkan Mahçiçek, Türkiye'nin aydınlık yarınlara ulaşmasında gençlere büyük görevler düştüğünü söyledi.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın tüm siyasi yaşamı boyunca gençlere büyük önem veren bir lider olduğunu anımsatan Başkan Mahçiçek, “Başbakanımız gibi bizler de siz gençlerimize büyük güven duyuyoruz. Çünkü yarınlarımızı inşa edecek olan sizlersiniz. Sizdeki bu enerji, bu özgüven ve inanç, hem ülkemizi hem de şehrimizi gelecek onyıllarda çok daha iyi noktalara taşıyacaktır” diye konuştu.

Cumhurbaşkanlığı seçim sürecinde gösterdikleri özverili çalışmalardan dolayı da gençlere teşekkür eden Başkan Mahçiçek, “Özellikle Cumhurbaşkanı adayımızı konuk ettiğimiz Müftülük Meydanında gerçekleştirdiğimiz mitingimizde büyük emeğiniz var. Sabahlara kadar o meydanda çalıştınız ve Başbakanımızı, Cumhurbaşkanı adayımızı en iyi şekilde karşılamak için gayret gösterdiniz. Hepinize canı gönülden teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Gençlerden, Pazar günü yapılacak seçimlerde de sandıklara sahip çıkmalarını isteyen Başkan Mahçiçek, “Malumunuz bu seçim Cumhuriyet tarihimizin belki de en önemli seçimi. İlk defa cumhur, başkanını seçiyor. Geleceğimize sahip çıkmak, 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimize ulaşmak için öncelikli olarak sandığa gidip vatandaşlık görevimizi yerine getireceğiz. Ardından da, sandıklara sahip çıkarak, milletin adayı Recep Tayyip Erdoğan'ı ilk turda ezici bir üstünlükle Çankaya'ya göndermeliyiz. Biraz önce de belirttiğimiz gibi sizler bu güne kadar ak kadrolar içerisinde yer alarak tarihi bir misyon üstlendiniz. İnşallah ülkemizin aydınlık yarınları sizlerin bu emek ve gayretleri üzerine yükselecek” diyerek sözlerini tamamladı.