Merkez Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, kentte görev yapan ulusal ve yerel basın mensupları ile bir araya geldi. Onikişubat Belediyesi'nin 8 aylık hizmetlerini gazetecilerle paylaşan Mahçiçek, tüm ekip arkadaşlarıyla birlikte proje ve hizmet üretmeye devam ettiklerini söyledi.

    Onikişubat Belediyesi'nin 4 Nisan'da kurularak çalışmalarına başladığını anımsatan Mahçiçek, kısa bir süre içerisinde kurumsal altyapının tamamlanarak hizmetlere start verildiğini kaydetti. İlk etapta belediye içerisinde süper masa projesini hayata geçirdiklerini dile getiren Mahçiçek, "İstedikki vatandaşımızın tüm işlerini burada tamamlayalım. Önümüzdeki birkaç ay içerisinde tamamen oturacak bu sistemle, belediyemize gelen vatandaşımız hiç yukarı çıkmadan, işlerinin tamamını burada halledecek." diye konuştu.

    Belediye hizmetlerinden en çok dar gelirli vatandaşların yararlandığını kaydeden Mahçiçek, şöyle devam etti: "Unutulan insanlarımızı hatırlıyor ve çalışmalar yapıyoruz. Daha geçen hafta mahrukatçılar çarşısında çalışan taşıyıcı kardeşlerimiz için günün yorgunluğunu atacakları bir yer yaptık. Fabrikalarda çalışan işçilerimizin servis beklediği bir durakları yoktu. Onlar için duraklar yaptık. Bunlar büyük değil ama ihtiyaç olan şeylerdi ve bu eksiklikleri giderdik. Diğer yandan, yeni doğan bebekler için bir hediye paketi hazırladık. Dünyaya gözlerini açan yavrularımızı hediyelerle karşıladık. Okullar açıldığında ”˜kitaplar devletimizden, defterler belediyemizden' diyerek bütün birinci sınıf öğrencilerimize çantalar ve kırtasiye malzemeleri hediye ettik. Bu ailelerimizin ekonomilerine küçük de olsa bir katkı sağladık. Önümüzdeki yıl da ilk iş olarak asfalt plentimizi alıp, dağı taşı her tarafı asfalt yapacağız. Yol diye bir sıkıntı asla kalmayacak."

    Mahçiçek, daha sonra gazetecilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.