Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, imarlı alanları yetmeyen Mahzemin'de imarlı alanların genişletilmesi, büyütülmesi için çalışmalara başlayacaklarını söyledi.

Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği, 'Başkan sizi dinliyor' adlı mahalle toplantılarının dördüncüsü Mahzemin'de yapıldı. Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, "Yaklaşık 6 aydır Kocasinan Belediye Başkanlığı görevini yürütmekteyim. Bugün de burada başkan yardımcılarım ve ilgili müdürlerimle sizinle birlikteyiz. Muhtarım mahallemizde yapılması gerekenlerle ilgili taleplerini dile getirdi. En kısa zamanda yapılması gerekenler nelerse yaparız müsterih olun. Kocasinan Belediyesi büyük ve güçlü bir belediyedir, ihtiyaçlarınız neyse, sizlerden gelen talepleri, yapılması gereken beklentileri en kısa zamanda sizlere hizmet olarak geri dönüştürmek için gayret ve çaba içerisinde olacağız." dedi.

'Sizi dinlemek istiyorum' dedikten sonra mahalle sakinlerinin sorularını alıp daha sonra tek tek cevaplayan Başkan Çolakbayrakdar, "Buradaki imarın genişletilmesiyle ilgili köy yerleşim planlarının büyütülmesi, alanın genişletilmesiyle ilgili sorunu acilen çözeceğiz." şeklinde vatandaşlara müjdeler verdi.