Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda makamını çocuklara bıraktı. Manavgat Belediye Başkanlığı makamına Bahçeşehir Koleji 7. sınıf öğrencisi Esma Berivan Selçukoğlu oturdu.

Okulun 7. sınıf öğrencilerinden Esma Berivan Selçukoğlu, Selin Ünal, Yavuz Karabulut, Ozan Okutan ve Süleyman Kağan Ataç okul müdürleri Şerafettin Avcı ile birlikte Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’i makamında ziyaret etti. Öğrencileri kapıda karşılayan Başkan Sözen, önce onlara ikramlarda bulunup sohbet etti. Sözen, öğrencilerle Cumhuriyet ve Atatürk değerleri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın önemi ve gelecekte ne tür meslekler seçmek istedikleriyle ilgili bilgi alışverişinde bulundu.

Başkan Sözen öğrencilere, Cumhuriyet ve Atatürk değerlerine sahip çıkmak için var güçleriyle çalışmaları gerektiğini ifade etti. Daha sonra belediye başkanlığı makam koltuğuna Esma Berivan Selçukoğlu oturdu. Başkan Şükrü Sözen ise Özel Kalem Müdürlüğü görevini üstlendi. Sözen, küçük belediye başkanına gün içerisinde yapması gerekenleri notlar halinde iletti.

Küçük belediye başkanı, önce arkadaşları ve Başkan Sözen ile 'Demokrasi ve Nasıl bir Türkiye istiyorsunuz' konuları ile ilgili diyaloglarda bulundu, arkadaşlarından cevaplar aldı. Ardından Küçük Esma, özel kalem sekreterliğini arayarak tüm belediye başkan yardımcılarını makamına çağırdı. Başkan Yardımcıları Oytun Eylem Doğmuş, Aydın Öz, Hasan Şimşek ve Sebahat Çevik 5 dakika içerisinde makamda oldu. Küçük Belediye Başkanı Esma Selçukoğlu, başkan yardımcılarından yaptıkları görevler hakkında bilgi aldıktan sonra gün içinde neler yapacaklarını sordu. Başkan Yardımcıları yapacakları işleri anlattı. Küçük başkan ardından Manavgat’ta yapılmasını istediği hizmetlerle ilgili de isteklerde bulundu.