Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, 106 mahalleye imkanları ölçüsünde etkin bir şekilde hizmet verdiklerini bildirdi.

Vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda bir plan dahilinde çalıştıklarını kaydeden Sözen, bu kapsamda Manavgat'ın Gençler Mahallesi'nde mahalle sakinlerinin kullanımına yönelik kaldırım ve kavşak düzenlemesi yaptıklarını kaydetti. Manavgat Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekiplerinin Gençler Mahallesi'nin yerleşim merkezinde bulunan 800 metre uzunluğundaki yolun her iki cephesine köy mimarisine uygun olarak istinat duvarı yapmakla işe başladıklarını belirten Sözen, duvar yapımından sonra yine yolun her iki cephesine granit görünümlü parke taşından 1 kilometre uzunluğunda kaldırım yapacaklarını ifade etti.

Sözen, şu bilgileri verdi: "Çalışmalar kapsamında mahallenin karayolundan içeriye girişe ise kavşak düzenlemesi yapacağız. Ayrıca mahalle çeşmesinin etrafı da mahalle halkının isteği üzerine andezit kaplama yaparak, üstü kiremit çatı ile kaplanmak suretiyle kamelyaya dönüştüreceğiz. Bu sayede mahalle halkının hoş görünümlü kamelya altında zamanlarını geçireceği bir mekan oluşturulmuş olacak. Çalışmalarda 4 bin metrekare parke taşı ile 2 bin 700 metre bordür taşı kullanılacak."