Manaavgat Belediyesi, ilçe girişinde görsel güzellik oluşturmak için Çevre Yolu kenarında peyzaj düzenleme çalışması başlattı.

Belediye'ye ait yeşil alanı kapsayan düzenlemenin 1 kilometrelik alanda yapılacağı belirtildi. Hazırlanan projeye göre çevreyolu güzergahı boyunca su gösteri göletleri, gezinti yolları, oturma alanları, aydınlatma sistemleri yerleştirilerek, alanın güvenliği ve şıklığının sağlanacağı dile getirildi.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, yaptığı açıklamada, Çevre Yolu etrafında yapılacak düzenleme ile kent kimliğine estetik kazandırılacağını söyledi. Her yıl 4 milyon turistin geldiği Manavgat'a çevre yollarının görüntüsünün son derece önemli olduğunun altını çizen Sözen, "Yerli ve yabancı ziyaretlerimiz, kentle ilgili olarak ilk izlenimlerini çevre yolundan geçerken ediniyor. Bu nedenle çevre yolu düzenleme çalışmalarını uzun süredir planlıyorduk. Hayata geçirmek şimdi nasip oldu. Belediye hizmetlerimizde öncelikli amacımız daha yaşanabilir ve güzel bir Manavgat’ı geleceğe bırakabilmek. Bu amaçla düzenleme çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz." diye konuştu.