Manavgat Belediyesi, 1003 Sokak'ta trafiğe kapalı alanı turizme kazandırarak ilçeye turist çekmede cazibe alanı oluşturacak.

Belediye, 1003 Sokak'ta çalışma başlattı. Çiçek Sokak Gölgelik Projesi'ye cazibe merkezi yapılacak sokak, Manavgat destinasyonunda turistlerin uğradığı yerler arasında yer alacak. Manavgat Belediyesi Etüd Proje Müdürlüğü tarafından 100 metre uzunluğundaki sokak için ilgi çekici bir proje hazırlandı. Projeye göre İbrahim Sözen Caddesi ve Atatürk Caddesi’nin kesişiminde yer alan ve bir yay gibi uzanan sokağın üstü çelik halatlar yardımıyla rengarenk çiçek modülleri ile süslenecek. Sokak, yapay çim ve özel aydınlatma düzenekleri ile hem gece, hem gündüz turist canlılığı oluşturacak.

Çiçek Sokak Gölgelik Düzenleme Projesi’nin bilgilendirme tanıtımı, o bölgedeki esnaflara Manavgat Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda yapıldı. Sokakta yapılacak çalışmalar hakkında esnafları, Manavgat Belediye Başkan Yardımcısı Sebahat Çevik, Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Öz ve Etüd Proje Müdürü Ezgi Öz, görseller yardımıyla bilgilendirdi.