Antalya Muratpaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, ilçe sınırlarındaki 56 mahallede bulunan 120 cami, 20 mescit, 3 kilise ve 1 cemevinin bakım ve onarımını periyodik olarak yaptığı belirtildi.

Konuyla ilgili Muratpaşa Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde oluşturulan 2 ekiple ibadethaneler süpürülüyor, camları siliniyor, tuvalet ve bahçe temizliği yapılarak gül suyu sıkılıyor. Ramazan ayında periyodik olarak günde 5 ibadethanenin temizlik, bakım ve onarım işlemleri ekipler tarafından yapılarak cami imamları tarafından kayıt altına alınıyor.

Muratpaşa’da bulunan tüm ibadethanelere gereken özen ve hassasiyeti gösterdiklerini ifade eden Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, “Bölgemizde bulunan tüm ibadethanelerin temizlik, bakım ve onarımlarını ekiplerimiz yapıyor. Temizlik İşleri Müdürlüğümüz’de oluşturduğumuz 2 ekip ayda bir kez ibadethaneyi baştan aşağıya temizliyorlar. İbadethane temizlik uygulamamız yılın 365 günü devam edecek. Ramazan ayında vatandaşlarımızın ibadetlerini en iyi şekilde yapmalarını istiyoruz.” diye konuştu.