Kahramanmaraş'ta Necip Fazıl Şehir Hastanesi'ne ve KSÜ Karacasu Kampüsü'ne toplu ulaşım araçları ile giden vatandaşlardan yoğun şikayet geliyor. 

Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesi ve dulkadiroğlu İlçesinden Necip Fazıl Şehir Hastanesi'ne giden çalışan ve hastalarla, KSÜ Karacasu Kampüsü'ne giden öğrenci ve çalışanlar özellikle sabah ve akşam saatlerinde perişan olduklarını ifade ediyorlar.

Sabah saatlerinde ve akşam saatlerinde ayakta gitmeye bile razı oldukları ancak yer bulamadıklarını, yer buldukları zaman ise tıkış tıkış gitmek zorunda kaldıklarını söylüyorlar. Bu otobüslere binenlerin büyük bir kısmının hastalardan oluştuğunu ve ayakta giden hastaların çok rahatsız olduklarını söyleyen vatandaşlar otobüs ve sefer sayılarının artırılması gerektiğini söylüyorlar.

Konuyla ilgili olarak Haber46'ya ulaşan bir okurumuz şöyle diyor:

"Sabah saatlerindeki otobüsler çok doluyor. Necip Fazıl Şehir Hastane otobüsleri bilhassa . Cma günü ben ayakta gelirken bayılacaktım nerdeyse, birine rica ettim oturabildim, Bu sabah bir vatandaş bayıldı. Otobüs aşırı dolu. Üniversiteye gelen öğrenciler, hastaneye gelen hastalar, hastanede çalışan personel. Çok yoğun 18 no 34b 30 no buna bir çözüm için yazarsanız sevinirim"

Konuyu Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyemize iletiyor ve konunun takipçisi olacağımızın bilinmesini istiyoruz.