Silifke Belediye Meclisi, Nisan ayı olağan meclis toplantısını gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Mustafa Turgut başkanlığında bir araya gelen Meclis, 13 maddelik toplantı gündemini görüşerek karara bağladı.

Belediyenin Nisan ayı meclisinde karara bağlanan gündem maddeleri ise şöyle: "Bir önceki toplantıya ait olan 2 Mart 2015 tarihli tutanakların, okunup oylanması. Bütçe Komisyonundan gelecek evrakların görüşülmesi. İmar Komisyonundan gelecek evrakların görüşülmesi. Plan ve Proje Müdürlüğünden gelecek evrakların görüşülmesi. Encümen üyeliği seçimi. Plan ve Bütçe Komisyonu üyeliği seçimi. İmar Komisyonu üyeliği seçimi. 3039 sayılı Çeltik Ekim Kanununun 6. Maddesi gereğince 3 asil, 3 yedek üye seçimi. Çukurova Kalkınma Ajansı Üretim ve Çevre Altyapı Mali Destek programı kapsamında hazırlanacak projede, bir belediye personelinin görevlendirilmesi. Meclis Denetim Komisyonunun 2014 yılına ait Denetim Raporunun okunması. 2014 yılı taşınır mal kesin hesabının görüşülmesi. Silifke Belediyesinin 2014 yılı faaliyet raporunun görüşülmesi."

"ALINAN KARARLAR İLÇEMİZE VE HALKIMIZA HAYIRLI OLSUN"

Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut, "İlçemiz için doğru bildiğimiz yoldan şaşmayacağız. Bugüne kadar başarılı çalışmalara imza atan belediyemiz, bugünden sonrada en iyi hizmetleri gerçekleştirmeye devam edecektir. Meclis üyelerimize vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür ediyorum." dedi.