‘Halka hizmet Hakk’a hizmettir’ düşüncesiyle vatandaşa makamının kapısını ardına kadar açan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, aynı zamanda mahalleleri de ziyaret ederek sorunları yerinde inceledi.
Cuma namazı sonrasında Ak Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici ve Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Akif Kahveci’yle Aksu Mahallesi’ni gezen Başkan Okay, mahalleye yapılan asfalt ve parke çalışmalarını inceledi. Aksu Mahallesi Muhtarından vatandaşın memnuniyetini dinleyen Okay, mahalleye bir de taziye evi yapılacağını müjdeledi. Mahalle sakinleriyle tek tek görüşen Başkan Okay, halkın istek ve taleplerini not aldırarak çalışma başlatılması konusunda talimat verdi. 
Okay, burada yaptığı konuşmada şu hususlara değindi: “Göreve geldiğimiz günden itibaren Aksu Mahallesi gibi mahallelerimizde yaşayan vatandaşlarımızın ayağını çamurdan keseceğimizi söylemiştik. Çok şükür bugün bu sözümüzü yerine getirmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Aksu mahallemizde asfalt ve parke sorunu kalmadığını görüyoruz. Bundan sonraki hedefimiz mahallelerimize kalıcı birer eser bırakmaktır. Bu noktada da çalışmaya başladık. Bu güzel mahallemize bir de taziye evi yapacağız.”
Konuşmasının ardından mahalle sakinlerinin sorun ve şikayetlerini dinleyen Başkan Okay, fabrikaların baca dumanının çok yoğun olduğunu ifade eden vatandaşlara, “Bu konuyla ilgili ekiplerimizi gece denetim yapmaları konusunda görevlendireceğiz. Halkımızın sağlığı bizim için çok önemlidir” dedi.